پایش انبارهای نگهداری مواد غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
��������پایش انبارهای نگهداری مواد غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
✅شناسایی ۲۰ انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی در سال جاری
◽️مهندس فرزانه شعبانی، مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، از شناسایی ۲۰ انبار نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی در سال جاری و اجرای ۴۱ بازرسی مشترک با اداره صمت خبر داد.
◽️به گزارش روابط عمومی غذا و دارو دانشگاه، مهندس فرزانه شعبانی گفت: برنامه پایش انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی از سال ۱۴۰۱ در دستور کار معاونتهای غذا و دارو در سراسر کشور قرار گرفته است.
◽️وی افزود: به دنبال این برنامه، هر سال تعداد انبارهای شناساییشده افزایش یافته و در سال ۱۴۰۳ از میان ۲۰ انبار شناساییشده، تا کنون ۴۱ مورد تحت بازرسیهای مشترک با اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) قرار گرفتهاند.
◽️مهندس شعبانی ادامه داد: نتیجه این بازرسیها به شناسایی ۳۰۰ مورد عدم انطباق عمده و ۱۲۷ مورد عدم انطباق بحرانی منجر شده است. تمامی موارد عدم انطباق از طریق اخطار به انبارها ابلاغ و رونوشت آن به اداره صمت ارسال شده که این اقدام در نهایت منجر به کاهش چشمگیر عدم انطباقها شده است.
◽️مدیر اداره نظارت در آخر گفت: امیدواریم در آینده نزدیک تمامی انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت مسئول فنی و با اجرای صحیح ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی فعالیت کنند.
┈┈••✾•������������•✾••┈┈
نظر دهید