حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید GMP در صنایع مختلف :
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه،آب سبزیجات و صفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت ،کنسانتره و پوره
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده تافی و آبنبات
ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده یا بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر(بنتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدتولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب معدنی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع اسانس، گلاب و عرقیات، عصاره های گیاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خرما
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل و نقل روغن های خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ، حمل و نقل و تحویل حلال هگزان
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک ( پاستا)
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده یخی خوراکی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فراورده های گوشتی
ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدکننده قند و شکر
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی شده ( آشامیدنی و معدنی)
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: