حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید GMP در صنایع مختلف :

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه،آب سبزیجات و صفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت ،کنسانتره و پوره

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده تافی و آبنبات

 

ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده یا بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر(بنتونیت) در فرآیند تصفیه روغن های خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدتولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده(شناسه بهداشتی کارگاهی)

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آب معدنی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه ، خشک و منجمد

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع اسانس، گلاب و عرقیات، عصاره های گیاهی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خرما

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی ظروف پلیمری چند بار مصرف در حمل و نقل روغن های خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده پوششها و درزگیرها پلیمری مورد مصرف جهت بسته بندی های فلزی در تماس با غذا

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ، حمل و نقل و تحویل حلال هگزان

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک ( پاستا)

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده یخی خوراکی

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فراورده های گوشتی

 

 ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدکننده قند و شکر

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب های بسته بندی شده ( آشامیدنی و معدنی)

 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار

 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی