معرفی و تاریخچه
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی یکی از واحدهای تابع معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی می باشد که در سال 1377 شروع به فعالیت نموده است.
هم اکنون با استقرار دستگاه های متعدد و پیشرفته مطابق با آخرین دستاوردهای روز در تمامی بخش های آزمایشگاه و ساختمانی مناسب، تمامی واحدها از توانایی های بسیار بالایی در زمینه کنترل مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی خصوصا کنترل محصولات کارخانه ای کارخانجات تاسیس شده در رفسنجان برخوردار می باشد.
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی رفسنجان با پدید آوردن و اجرای سیستم مدیریت آزمایشگاه ها بر مبنای استاندارد ISO/IEC 17025:2005 و اصول حرفه ای فعالیت های آزمایشگاهی، سیستم مدیریت کیفیت خود را مستند می کند. این سیستم، همه فرآیندها و مسئولیت هایی را که در ارتباط با فعالیت آزمایشگاه ها موضوعیت دارد، تشریح می نماید. این سیستم تایید خواهد کرد که همه فرآیندهای کاری، برنامه ریزی شده و تحت کنترل هستند.
مهم ترین وظیفه آزمایشگاه، کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی( خوردنی و آشامیدنی) و مواد آرایشی و بهداشتی از نظر کیفیت فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی و ارگانولیپتیک می باشد.
آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شهرستان رفسنجان در حال حاضر به سه بخش اصلی تقسیم بندی می شود:
1) بخش سم شناسی
2) بخش میکروب شناسی
3) بخش شیمی
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: