• 1396/10/04 - 11:07
  • تعداد بازدید خبر : 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش نمک

در راستای برنامه های آموزشی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان کارگاه آموزشی کاهش نمک در دو نوبت صبح ( اختصاصی ) و بعد از ظهر ( عمومی ) در روز یکشنبه مورخ 96/10/03 برگزار گردید.

       به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای اجرای برنامه های آموزشی و برنامه عملیاتی سال 96 این اداره، کارگاه آموزشی کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات غذایی ویژه کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت مواد غذایی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی در صبح روز یکشبه مورخ 96.10.03 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار و در خصوص مواردی همچون سرانه مصرف نمک، مزایا و معایب پزشکی نمک، راه کار های کاهش نمک در فرمولاسیون، جایگزین های نمک در فرمولاسیون و ... توسط خانم دکتر واصلی از اساتید دانشگاه به شرکت کنندگان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 7085
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید