• 1396/10/04 - 11:30
  • تعداد بازدید خبر : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی کاهش نمک

در راستای برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی عمومی دوره آموزشی کاهش نمک در عصر روز یکشنبه مورخ 96.10.03 در محل سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

    به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای اجرای برنامه های آموزشی و برنامه عملیاتی سال 96 این اداره، دوره آموزشی کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات غذایی ویژه کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی و غذا و دارو در عصر روز یکشبه مورخ 96.10.03 در سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی برگزار و در خصوص مواردی همچون سرانه مصرف نمک، مزایا و معایب پزشکی نمک، راه کار های کاهش نمک در رژیم غذایی، جایگزین های نمک در غذاها، اصلاح روش تغذیه ای بخصوص در کودکان و ... توسط خانم دکتر واصلی از اساتید دانشگاه به شرکت کنندگان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.

   آقای علی دانشور مسئول اداره نظارت ضمن اعلام این خبر افزود با توجه به سهم 2 تا 3 برابری سرانه مصرف نمک در کشور نسبت به میانگین و استاندارد جهانی آن لذا یکی از مهمترین شاخص های تغذیه ای که می بایست اصلاح شده و به آن توجه ویژه نمود شاخص مصرف نمک می باشد که عموم مردم می بایست در این زمینه آموزشهای لازم را دریافت کرده و نسبت به اهمیت این مطلب آگاهی کامل پیدا نمایند که اینگونه دوره های آموزشی نیز در همین راستا برگزار می گردد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 7086
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید