برگزاری دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات غذایی
دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات در تاریخ 96.9.14 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای اجرای برنامه های آموزشی و برنامه عملیاتی سال 96 این اداره، دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات غذایی در روز سه شنبه مورخ 96.9.14 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو و با حضور کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت مواد غذایی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار و در خصوص مواردی همچون راه های کاهش قند در محصولات، دلایل مصرف شیرین کننده ها، مزایا و معایب شیرین کننده ها در صنعت، جایگزین شیرین کننده های طبیعی، انواع قندها ( الکلی - مصنوعی) و ... توسط خانم دکتر واصلی از اساتید دانشگاه به شرکت کنندگان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.
نظر دهید