• 1396/12/21 - 14:39
  • تعداد بازدید خبر : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی " فرهنگ کار تیمی " در اداره نظارت بر مواد غذایی

برگزاری دوره آموزشی " فرهنگ کار تیمی " در روز سه شنبه مورخ 96.12.15 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو

      به گزارش اداره نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان آخرین دوره از دوره های آموزشی سال 96 مسئولین فنی واحدهای تحت پوشش تحت عنوان " فرهنگ کار تیمی در یک سازمان و مجموعه "  که در راستای ارتقاء سطح اطلاعات، دانش و آگاهی ایشان به همت نماینده جامعه مسئولین فنی رفسنجان آقای ناصر عسکری مسئول فنی کارخانه آرد توکل، توسط خانه کیفیت کرمان در روز سه شنبه مورخ 96.12.15 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این دوره که تدریس آن توسط آقای محمدحسین عباس نژاد کارشناس ارشد روانشناسی صنعتی و از مدرسان خانه کیفیت کرمان انجام گردید در خصوص اهمیت کار تیمی در محیط کاری به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت در کار و راه ها و چگونگی انجام آن آموزش های لازم به شرکت کنندگان ارائه گردید.

       آقای دانشور مدیر اداره مذکور ضمن تشکر مجدد از جناب آقای ناصر عسکری نماینده محترم جامعه مسئولین فنی شهرستان رفسنجان به جهت هماهنگی و برگزاری خوب این دوره ها و اظهار امیدواری به جهت افزایش سطح دانش مسئولین فنی به کمک این دوره ها اظهار امیدواری نمود که برگزاری چنین دوره های مفیدی همچنان در سال 97  ادامه داشته تا شاهد رشد و ارتقاء هرچه بیشتر سطح دانش و آگاهی مسئولین فنی محترم در تمامی زمینه های کاری و فنی باشیم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 7402
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید