برگزاری کارگاه آموزشی کاهش نمک
در راستای برنامه های آموزشی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان کارگاه آموزشی کاهش نمک در دو نوبت صبح ( اختصاصی ) و بعد از ظهر ( عمومی ) در روز یکشنبه مورخ 96/10/03 برگزار گردید.
به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای اجرای برنامه های آموزشی و برنامه عملیاتی سال 96 این اداره، کارگاه آموزشی کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات غذایی ویژه کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت مواد غذایی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی در صبح روز یکشبه مورخ 96.10.03 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار و در خصوص مواردی همچون سرانه مصرف نمک، مزایا و معایب پزشکی نمک، راه کار های کاهش نمک در فرمولاسیون، جایگزین های نمک در فرمولاسیون و ... توسط خانم دکتر واصلی از اساتید دانشگاه به شرکت کنندگان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.
نظر دهید