• 1396/09/25 - 08:16
  • تعداد بازدید خبر : 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات غذایی

دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات در تاریخ 96.9.14 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

       به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای اجرای برنامه های آموزشی و برنامه عملیاتی سال 96 این اداره، دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات غذایی در روز سه شنبه مورخ 96.9.14 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو و با حضور کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت مواد غذایی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار و در خصوص مواردی همچون راه های کاهش قند در محصولات، دلایل مصرف شیرین کننده ها، مزایا و معایب شیرین کننده ها در صنعت، جایگزین شیرین کننده های طبیعی، انواع قندها ( الکلی - مصنوعی) و ...  توسط خانم دکتر واصلی از اساتید دانشگاه به شرکت کنندگان آموزش های لازم در این زمینه داده شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 6979
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید