لیست اخبار صفحه :34
برگزاری دوره آموزشی کاهش نمک

برگزاری دوره آموزشی کاهش نمک

در راستای برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی عمومی دوره آموزشی کاهش نمک در عصر روز یکشنبه مورخ 96.10.03 در محل سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش نمک

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش نمک

در راستای برنامه های آموزشی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان کارگاه آموزشی کاهش نمک در دو نوبت صبح ( اختصاصی ) و بعد از ظهر ( عمومی ) در روز یکشنبه مورخ 96/10/03 برگزار گردید.

برگزاری کمیته PMS

برگزاری کمیته PMS

پیرو ارسال دستورالعمل PMS سال 96-97 جلسه بررسی و برند سنجی این طرح در روز شنبه مورخ 96.10.02 در دفتر معاون غذا و دارو برگزار گردید.

اجرای طرح پایش محصولات تولیدی توسط مسئولین فنی

اجرای طرح پایش محصولات تولیدی توسط مسئولین فنی

در راستای اجرای طرح پایش برچسب محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موظف می باشند نسبت به تکمیل فرم های مربوط به این طرح مطابق مکاتبه انجام شده و برای محصول یا محصولات تولیدی واحد خود اقدام نمایند.