برگزاری هفتمین کمیته فنی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی
هفتمین جلسه کمیته فنی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی در روز دوشنبه مورخ 96.10.04 برگزار گردید.
برگزاری دوره آموزشی کاهش نمک
در راستای برنامه های آموزشی و فرهنگ سازی عمومی دوره آموزشی کاهش نمک در عصر روز یکشنبه مورخ 96.10.03 در محل سالن زکریا دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی کاهش نمک
در راستای برنامه های آموزشی اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان کارگاه آموزشی کاهش نمک در دو نوبت صبح ( اختصاصی ) و بعد از ظهر ( عمومی ) در روز یکشنبه مورخ 96/10/03 برگزار گردید.
ریکال مایع لنز شرکت herbina advance
طبق نامه ارسالی از مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی
برگزاری کمیته PMS
پیرو ارسال دستورالعمل PMS سال 96-97 جلسه بررسی و برند سنجی این طرح در روز شنبه مورخ 96.10.02 در دفتر معاون غذا و دارو برگزار گردید.
اجرای مرحله دوم طرح پایش برچسب محصولات سلامت محور
مرحله دوم طرح پایش برچسب محصولات سلامت محور انجام گرفت.
اجرای طرح پایش محصولات تولیدی توسط مسئولین فنی
در راستای اجرای طرح پایش برچسب محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موظف می باشند نسبت به تکمیل فرم های مربوط به این طرح مطابق مکاتبه انجام شده و برای محصول یا محصولات تولیدی واحد خود اقدام نمایند.
برگزاری دوره آموزشی 2 روزه کنترل کیفی آزمایشگاه بر اساس اصول GLP
دوره آموزشی کنترل کیفی آزمایشگاه بر اساس اصول GLP در تاریخ 18 و 19 آذر ماه 96 در سالن زکریا برگزار گردید.
برگزاری دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات غذایی
دوره آموزشی کاهش قند در فرمولاسیون محصولات در تاریخ 96.9.14 در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
جلسه آموزشی نحوه تجویز آنتی بیوتیک
جلسه آموزشی نحوه تجویز آنتی بیوتیک مدرس آقای دکتر هومن یوسفی