• 1396/08/30 - 09:44
  • تعداد بازدید خبر : 64
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی کاهش مصرف روغن جامد و اسید چرب ترانس

دوره آموزشی کاهش مصرف روغن جامد و اسید چرب ترانس در تاریخ 96.8.29 در سالن زکریا برگزار گردید.

       به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان در راستای برنامه های آموزشی این اداره، دوره آموزشی کاهش مصرف روغن جامد و اسید چرب ترانس در روز دوشنبه مورخ 96.8.29 در سالن زکریا با حضور گروه های هدف شامل کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشتی، مراقبین سلامت، داوطلبین سلامت و کارشناسان حوزه غذا و دارو برگزار و در خصوص مضرات مصرف روغنهای جامد و نیز اسیدهای چرب ترانس، راهکار های کاهش مصرف این مواد، روغنهای مناسب مصرف و نیز راه های شناسایی محصولات غذایی مناسب از این نظر و کمک گرفتن از راهنمای رنگی تغذیه ای در انتخاب مواد غذایی مناسب توسط آقای دانشور مدیر اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی و خانم ابراهیمی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 6915
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید