• 1397/09/07 - 07:28
  • تعداد بازدید خبر : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصلاح الگوی تغذیه

دوره آموزشی اصلاح الگوی تغذیه با تأکید بر کاهش نمک و چربی در تاریخ 97.9.05 در سالن دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

         به گزارش اداره نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دوره آموزشی اصلاح الگوی تغذیه با تأکید بر کاهش مصرف نمک و چربی در روز دوشنبه مورخ 97.9.05 در سالن آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

        آقای دانشور مدیر این اداره ضمن اعلام این خبر افزود این دوره آموزشی که در راستای انجام بخشی از فعالیت های آموزشی این اداره و به جهت آشنایی پرسنل رسته های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید. ایشان افزود در این دوره که دارای امتیاز آموزش شغلی نیز برای این دسته از پرسنل بود در ابتدا مطالب مختلفی توسط ایشان شامل: لزوم آگاهی اقشار مختلف با اصلاح الگوی تغذیه و آسیب های ناشی از تغذیه نامناسب، نشانگر رنگی تغذیه ایی و نقش آن در انتخاب آگاهانه محصولات، معرفی کمپین اصلاح الگو تغذیه و قول هایی که در این کمپین با خود می دهیم، معرفی کانال تلگرامی اصلاح الگوی تغذیه و برخی مطالب دیگر در راستای اصلاح الگوی تغذیه بیان گردید و در ادامه خانم مهران از کارشناسان تغذیه خبره شهرستان در خصوص فواید و نقش نمک در بدن، عوارض کمبود یا ازدیاد نمک برای بدن، بیماریهای ناشی از آن و جایگزین های نمک و همچنین نقش چربی ها در ساختار سلولی و بدن، انواع اسیدهای چرب و فواید و مضرات انها ، منابع مختلف چربی ها و بیماریهای ناشی از مصرف بیش از اندازه چربی ها بخصوص اسیدهای چرب اشباع و ترانس مطالب سودمندی را برای شرکت کنندگان بیان داشتند.

             ایشان در پایان ضمن بیان این موضوع که هماهنگی های لازم جهت اجرای اینگونه دوره ها آموزشی به صورت الکترونیکی انجام شده افزود امیدواریم این سلسله از دوره های آموزشی که در راستای افزایش اگاهی و شناخت گروه های هدف مختلف از جامعه برگزار می گردد بتواند در راستای گسترش فرهنگ صحیح غذایی در جامعه گامی هرچند کوچک بردارد. 


  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 8195
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید