• 1396/09/29 - 11:46
  • تعداد بازدید خبر : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای مرحله دوم طرح پایش برچسب محصولات سلامت محور

مرحله دوم طرح پایش برچسب محصولات سلامت محور انجام گرفت.

     به گزارش اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان نظر به اهمیت و جایگاه بسته بندی و برچسب گذاری فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از نظر ارائه اطلاعات جامع و کافی به مصرف کنندگان و نیز پیرو اجرای مرحله اول طرح پایش و پالایش برچسب بسته بندی محصولات سلامت محور که در تابستان 96 انجام گرفت، مرحله دوم این طرح طی پاییز 96 در سطح فروشگاه های شهرستان رفسنجان انجام گرفت.

      مسئول اداره نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی رفسنجان ضمن اعلام این خبر افزود در این دور تعداد 200 محصول مختلف خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از نظر مقررات و ضوابط بسته بندی و برچسب گذاری مورد پایش قرار گرفت.

     آقای علی دانشور افزود در این طرح که به صورت کشوری و به صورت مستمر انجام می گردد تعدادی از محصولات موجود در سطح عرضه از نظر اجرای قوانین و ضوابط برچسب گذاری مانند درج مواردی همچون تاریخ تولید و انقضاء ، نام و نشانی تولید کننده، شماره پروانه بهداشتی تولید با لوگوی سازمان غذا و دارو، سری ساخت، نشانگر تغذیه ای(برای محصولات مشمول)، مواد تشکیل دهنده، شرایط نگهداری، دستورالعمل مصرف، الزامات و توصیه های بهداشتی، جملات و عبارات اخطاری و توصیفی، ادعاهای مختلف و .... بر روی بسته بندی و برچسب اینگونه فرآورده ها مورد پایش و ارزیابی قرار گرفته و اطلاعات جمع آوری شده  و جهت پایش کشوری به سازمان غذا و دارو و دیگر معاونت های سراسر کشور  ارسال می گردد.

آقای دانشور در پایان ضمن تأکید مجدد بر اهمیت بسته بندی و برچسب گذاری محصولات سلامت محور از  عموم مردم درخواست نمود در هنگام خرید این قبیل محصولات به برچسب گذاری آنها دقت ویژه داشته باشند تا بتوانند فراوده های سالم و مورد اطمینان تری را انتخاب و خریداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار غذایی
  • کد خبر : 7055
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید