اجرای طرح پایش محصولات تولیدی توسط مسئولین فنی
در راستای اجرای طرح پایش برچسب محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی موظف می باشند نسبت به تکمیل فرم های مربوط به این طرح مطابق مکاتبه انجام شده و برای محصول یا محصولات تولیدی واحد خود اقدام نمایند.
|
بسمه تعالی
کلیه مدیران عامل و مسوولین فنی محترم واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی
با سلام و احترام
بدینوسیله پیرو نامه شماره 675 /10663 مورخ 96/8/23 اداره کل نظارت بر امور غذایی، آرایشی و بهداشتی در خصوص طرح پایش و پالایش برچسب گذاری، خواهشمند است کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی دارای شناسه نظارت و یا پروانه ساخت نسبت به ارائه تصاویر بسته بندی ، فرم اکسل پایش برچسب محصولات تولیدی واحد خود در قالب cd و فرم تمکیل شده پذیرش مسئولیت صحت اطلاعات ارائه شده به این اداره حداکثر تا تاریخ 96/10/05 اقدام نمایند :
مراحل انجام پایش برچسب محصولات :
1- مراجعه به آدرس www.fdo.rums.ac.ir
2- انتخاب گزینه " مدیریت نظارت بر مواد غذایی" از منوی سمت راست صفحه یا از آیکون آن در صفحه اصلی
3- انتخاب گزینه " ضوابط و دستورالعمل ها"
4- انتخاب گزینه و ورود به صفحه " پایش برچسب گذاری"
5- مطالعه دقیق فایل " دستورالعمل برچسب گذاری"
6- دریافت و تکمیل " فرم پذیرش مسئولیت صحت اطلاعات ارائه شده برچسب محصولات"
7- دریافت و تکمیل " فرم اکسل پایش برچسب گذاری"
توجه : ضمن تکمیل هر دو شیت اطلاعات برچسب و اطلاعات شرکت در فرم اکسل به نکته درج شده در پایین نامه اداره کل دقت نمایید.
8- تهیه عکس یا تصویر اسکن شده برچسب واقعی محصولات با فرمت jpg و رزولوشن300 dpi ( تمامی نوشته ها و سطح بسته بندی مشخص و واضح باشد)
توجه : تصویر طرح کامپیوتری قابل قبول نمی باشد
9- ارسال نامه به اداره نظارت به همراه :
الف) cd حاوی فرم اکسل اطلاعات و تصاویر برچسب محصولات
ب) فرم تکمیل شده پذیرش مسئولیت صحت اطلاعات
نظر دهید