شنبه ٣٠ تير ١٣٩٧ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما در مورد خدمات و نظارت های معاونت غذا و دارو چیست؟

عالی
خوب
ضعیف

 

صفحه اصلی > نظارت بر امور غذایی > ضوابط و دستورالعمل ها > پایش برچسب گذاری 

توجه :

مسئولین فنی محترم برای تکمیل فرم پایش برچسب، ابتدا دستورالعمل برچسب گذاری زیر را به دقت مطالعه و سپس فرم اکسل مربوطه را از لینک آن ذخیره نموده و بعد از تکمیل آن برای کلیه محصولات تولیدی واحد خود بر روی سی دی منتقل نموده و به همراه نامه کتبی، فرم تکمیل شده پذیرش مسئولیت صحت اطلاعات وارد شده و تصاویر واقعی برچسب محصولات، به اداره نظارت تحویل نمایید.

---------------------------------------------------------------------

دستورالعمل برچسب گذاری 

-------------------------------------------------------------------

فرم پذیرش مسئولیت صحت اطلاعات برچسب محصولات 

-----------------------------------------------------------------------

برای دریافت فرم اکسل پایش برچسب بر روی فایل زیر کلیک نمایید.

 
   دانلود : lable.xlsx           حجم فایل 23 KB
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 273
 بازدید امروز : 246
 کل بازدید : 328698
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.4219