جمعه ٠٣ اسفند ١٣٩٧ -
صفحه نخست
-
رياست
-
ریاست دانشگاه
دبیرخانه هیأت امناء
هیئت ممیزه
روابط عمومی
هسته گزينش
پورتال هسته گزینش
هسته گزینش
اداره حراست
اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات
مرکز فیزیک بهداشت کل دانشگاه
شورای فرهنگی دانشگاه
امور دانشجويان شاهد و ايثارگر
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
اداره امور حقوقی
دفتر کارآفرینی
گروه مشاوران جوان
بسیج دانشگاه
پایگاه شهید نعمتی
پایگاه حضرت رقیه (س)
معاونتها
-
آموزشی
بهداشتی
تحقیقات و فناوری
توسعه مديريت و منابع
درمان
فرهنگي و دانشجويي
غذا و دارو
شبکه بهداشت و درمان انار
دانشکدهها
-
دانشکده بهداشت
دانشكده پرستاری و مامایی
دانشکده پیراپزشکی
دانشکده پزشکی
دانشکده دندانپزشکی
بیمارستانها
-
بیمارستان علی ابن ابیطالب
بیمارستان مرادی
زايشگاه نيك نفس
بیمارستان ولیعصر (عج) انار
پژوهش
-
کاتالوگ کتابخانه های دانشگاه
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
انتشارات دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
مجله علمی فارسی
مجله علمی انگلیسی
مجله انگلیسی اپیدمیولوژی و بهداشت حرفهای
سلامت جامعه
مجله انگلیسی پسته و سلامت
همایشها و سمینارها
مرکز پژوهش های دانشجویی
مراکز تحقیقاتی
-
مرکز تحقیقات ایمونولوژی بیماری های عفونی
مرکز تحقیقات فیزیولوژی-فارماکولوژی
مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی
مرکز تحقیقات محیط کار
مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مراقبت سالمندی
مرکز تحقیقات سلامت پسته
مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر
جستجو
-
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
نظر شما در مورد خدمات و نظارت های معاونت غذا و دارو چیست؟
عالی
خوب
ضعیف
صفحه اصلی
>
مدیریت امور غذایی و آرایشی
>
مدارک و فرم های صدور و تمدید پروانه های غذایی، آرایشی و بهداشتی
>
کارخانجات
>
فرم معرفی جانشین مسئول فنی
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
صفحه اصلی
-
معاونت غذا و دارو
-
معرفي معاون غذا و دارو
تاریخچه و شرح وظایف
مسئول دفتر معاونت
ملاقات حضوری با معاون غذا و دارو
فرم های مورد نیاز مراجعین
مدیریت امور غذایی و آرایشی
-
تاریخچه
معرفی پرسنل
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت
ضابطه واحدهای کوچک تولیدی
PRPs غذایی و آشامیدنی
PRPs آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل ظرفیت خالی
دستورالعمل نشانگر رنگی تغذیه ای (تیرماه 94)
دستورالعمل برچسب گذاری (شهریور93)
ضوابط سامانه رهگیری و کنترل اصالت
پایش برچسب گذاری
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه ساخت مخصوص صادرات
ضابطه تأسیس شرکت پخش فرآورده های سلامت محور
لیست عوامل جزئی، عمده و بحرانی
چارت کاری و الویت بندی مسئولین فنی
دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی شده
دستورالعمل HACCP و ISO22000
ضوابط حداقل فاصله واحدها
دستورالعمل انبارها
دستورالعمل رسیدگی به شکایات
دستورالعمل نشان ایمنی و سلامت
دستورالعمل آموزش مسئولین فنی
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392
مدارک و فرم های صدور و تمدید پروانه های غذایی، آرایشی و بهداشتی
کارخانجات
پروانه بهره برداری وزارت بهداشت
صدور پروانه ساخت
تمدید پروانه ساخت
تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات
لیست PRPs غذایی و آشامیدنی
لیست PRPs آرایشی و بهداشتی
فرم معرفی جانشین مسئول فنی
فرم درخواست گواهی بهداشت صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت مخصوص صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت تولید قراردادی(ظرفیت خالی)
واحدهای کوچک تولیدی ( کارگاهی )
صدور پروانه های کارگاهی
تمدید پروانه های کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل و مدارک نشان ایمنی و سلامت
آموزش
آموزش مسئولین فنی و کارشناسان
مطالب آموزش همگانی
فرآیند کاری
سامانه مدیریت غذا رفسنجان
مشخصات واحدهای تولیدی
اقلام غیر مجاز
گواهی محصولات
رسیدگی به شکایات
قاچاق کالا
آرایشی و بهداشتی
عطاریها
باشگاههای ورزشی
ارتباط با ما
نظارت بر دارو و مخدر
-
واحدها
شیر خشک ، داروهای خاص و الکل
کمبودهای دارویی
امور داروخانه ها و صدور پروانه ها
بازرسی و رسیدگی به شکایات
دارو مخدر
پرسنل و شرح وظایف
قوانین و دستورالعل ها
فرم ها
مراكز MMT
شرکت های دارویی
لیست شرکت ها
آیین نامه ها
منشور حقوق متقابل بیمار و داروخانه
تغییر قیمت دارویی
ریکال دارو
امور داروخانه ها
لیست داروخانه ها
داروخانه های توزیع کننده شیر خشک یارانه ای
داروخانه های توزیع کننده داروهای خاص/سهمیه ای
خدمات تحت وب
آزمایشگاه مواد غذایی
-
معرفی و تاریخچه
بخش های آزمایشگاه
بخش شیمی
بخش میکروبیولوژی
بخش سم شناسی
اطاق شستشو
خمیر خانه
پرسنل و شرح وظايف
مسئول آزمایشگاه
کارشناسان بخش شیمی
کارشناسان بخش سم شناسی
کارشناسان بخش میکروب شناسی
ساير پرسنل
فرآیند کاری
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط پذيرش نمونه در آزمايشگاه مواد غذايي
ضوابط ارسال نمونه به اداره کل آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو
ضوابط تأسیس آزمایشگاه همکار و مجاز
لیست شماره استانداردهای ملی مواد خوراکی و آشامیدنی
فرم ها
تضمين كيفيت(QA)
معرفي
كميته آموزش
فعالیت ها
فعالیت های اجرایی و خدماتی
فعالیت های آموزشی
خدمات قابل ارائه
توانمندی ها
شاخص های عمومی
شاخص های اختصاصی
عملکرد
ارتباط با ما
لینکهای مفید
آزمايشگاههاي همكار
واحد تحقیق و توسعه
-
كميته تجويز و مصرف منطقي دارو(RUD)
معرفی
ایین نامه ها
مطالب
مقالات
گزارشات آنالیز نسخ
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(DPIC)
معرفی
لینک های مفید
آموزش عموم
اطالاع رسانی به گروه های پزشکی
معرفی
مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته دارویی(ADR)
معرفی
اطلاعیه ها
تعریف و نحوه پر کردن فرم ADR
آموزش
-
تجهیزات پزشکی
-
واحد اداري و مالي
-
فرم ها و مدارک صدور مجوز
-
آرشيو اخبار
-
معاونت هاي همكار
-
بازدید این صفحه : 409
بازدید امروز : 234
کل بازدید : 367587
بازدیدکنندگان آنلاين : 2
زمان بازدید : 1.1250
رفسنجان-بلوار حضرت علی ابن ابيطالب(ع) - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان- تلفن:34282702-034 -fdo@rums.ac.ir:پست الکترونیک تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است. Copyright © 2011 www.rums.ac.ir - All rights reserved.
طراحی سایت
توسط
پورتال
سازمانی آریانیک