پنج شنبه ٠٧ اسفند ١٣٩٩ -
صفحه نخست
-
رياست
-
ریاست دانشگاه
دبیرخانه هیأت امناء
هیئت ممیزه
روابط عمومی
هسته گزينش
پورتال هسته گزینش
هسته گزینش
اداره حراست
اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات
مرکز فیزیک بهداشت کل دانشگاه
شورای فرهنگی دانشگاه
امور دانشجويان شاهد و ايثارگر
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
اداره امور حقوقی
دفتر کارآفرینی
گروه مشاوران جوان
بسیج دانشگاه
پایگاه شهید نعمتی
پایگاه حضرت رقیه (س)
معاونتها
-
آموزشی
بهداشتی
تحقیقات و فناوری
توسعه مديريت و منابع
درمان
فرهنگي و دانشجويي
غذا و دارو
شبکه بهداشت و درمان انار
دانشکدهها
-
دانشکده پزشکی
دانشکده دندانپزشکی
دانشكده پرستاری و مامایی
دانشکده بهداشت
دانشکده پیراپزشکی
بیمارستانها
-
بیمارستان علی ابن ابیطالب
بیمارستان مرادی
زايشگاه نيك نفس
بیمارستان ولیعصر (عج) انار
پژوهش
-
کاتالوگ کتابخانه های دانشگاه
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
انتشارات دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
مجله علمی فارسی
مجله علمی انگلیسی
مجله انگلیسی اپیدمیولوژی و بهداشت حرفهای
سلامت جامعه
مجله انگلیسی پسته و سلامت
همایشها و سمینارها
مرکز پژوهش های دانشجویی
مراکز تحقیقاتی
-
مرکز تحقیقات ایمونولوژی بیماری های عفونی
مرکز تحقیقات فیزیولوژی-فارماکولوژی
مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی
مرکز تحقیقات محیط کار
مركز تحقيقات عوامل اجتماعي موثر بر سلامت
مرکز تحقیقات مراقبت سالمندی
مرکز تحقیقات سلامت پسته
مرکز تحقیقات بیماریهای غیرواگیر
جستجو
-
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
نظر شما در مورد خدمات و نظارت های معاونت غذا و دارو چیست؟
عالی
خوب
ضعیف
صفحه اصلی
>
مدیریت امور غذایی و بهداشتی
>
ضوابط و دستورالعمل ها
>
دستورالعمل انبارها
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
صفحه اصلی
-
معاونت غذا و دارو
-
تاریخچه و شرح وظایف
معرفي معاون غذا و دارو
مسئول دفتر معاونت
4581
ملاقات حضوری با معاون غذا و دارو
فرم های مورد نیاز مراجعین
مدیریت امور غذایی و بهداشتی
-
تاریخچه
معرفی پرسنل
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت
ضابطه واحدهای کوچک تولیدی
PRPs غذایی و آشامیدنی
PRPs آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل ظرفیت خالی
دستورالعمل نشانگر رنگی تغذیه ای (تیرماه 94)
دستورالعمل برچسب گذاری (شهریور93)
ضوابط سامانه رهگیری و کنترل اصالت
پایش برچسب گذاری
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه ساخت مخصوص صادرات
ضابطه تأسیس شرکت پخش فرآورده های سلامت محور
لیست عوامل جزئی، عمده و بحرانی
چارت کاری و الویت بندی مسئولین فنی
دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی شده
دستورالعمل HACCP و ISO22000
ضوابط حداقل فاصله واحدها
دستورالعمل انبارها
دستورالعمل رسیدگی به شکایات
دستورالعمل نشان ایمنی و سلامت
دستورالعمل آموزش مسئولین فنی
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392
راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC
مدارک و فرم های صدور و تمدید پروانه های غذایی، آرایشی و بهداشتی
کارخانجات
پروانه بهره برداری وزارت بهداشت
صدور پروانه ساخت
تمدید پروانه ساخت
تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات
لیست PRPs غذایی و آشامیدنی
لیست PRPs آرایشی و بهداشتی
فرم معرفی جانشین مسئول فنی
فرم درخواست گواهی بهداشت صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت مخصوص صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت تولید قراردادی(ظرفیت خالی)
کارگاه ها
صدور پروانه های کارگاهی
تمدید پروانه های کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل و مدارک نشان ایمنی و سلامت
آموزش
آموزش مسئولین فنی و کارشناسان
مطالب آموزش همگانی
فرآیند کاری
سامانه مدیریت غذا رفسنجان
مشخصات واحدهای تولیدی
اقلام آسیب رسان به سلامت
گواهی محصولات
رسیدگی به شکایات
قاچاق کالا
آرایشی و بهداشتی
عطاریها
باشگاههای ورزشی
ارتباط با ما
نظارت بر دارو و مخدر
-
واحدها
شیر خشک ، داروهای خاص و الکل
کمبودهای دارویی
امور داروخانه ها و صدور پروانه ها
بازرسی و رسیدگی به شکایات
دارو مخدر
پرسنل و شرح وظایف
قوانین و دستورالعل ها
فرم ها
مراكز MMT
شرکت های دارویی
لیست شرکت ها
آیین نامه ها
منشور حقوق متقابل بیمار و داروخانه
تغییر قیمت دارویی
ریکال دارو
امور داروخانه ها
لیست داروخانه ها
داروخانه های توزیع کننده شیر خشک یارانه ای
داروخانه های توزیع کننده داروهای خاص/سهمیه ای
خدمات تحت وب
آزمایشگاه مواد غذایی
-
معرفی و تاریخچه
بخش های آزمایشگاه
بخش شیمی
بخش میکروبیولوژی
بخش سم شناسی
اطاق شستشو
خمیر خانه
پرسنل و شرح وظايف
مسئول آزمایشگاه
کارشناسان بخش شیمی
کارشناسان بخش سم شناسی
کارشناسان بخش میکروب شناسی
ساير پرسنل
فرآیند کاری
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط پذيرش نمونه در آزمايشگاه مواد غذايي
ضوابط ارسال نمونه به اداره کل آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو
ضوابط تأسیس آزمایشگاه همکار و مجاز
لیست شماره استانداردهای ملی مواد خوراکی و آشامیدنی
فرم ها
تضمين كيفيت(QA)
معرفي
كميته آموزش
فعالیت ها
فعالیت های اجرایی و خدماتی
فعالیت های آموزشی
خدمات قابل ارائه
توانمندی ها
شاخص های عمومی
شاخص های اختصاصی
عملکرد
ارتباط با ما
لینکهای مفید
آزمايشگاههاي همكار
واحد تحقیق و توسعه
-
كميته تجويز و مصرف منطقي دارو(RUD)
معرفی
ایین نامه ها
مطالب
مقالات
گزارشات آنالیز نسخ
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(DPIC)
معرفی
لینک های مفید
آموزش عموم
اطالاع رسانی به گروه های پزشکی
مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته دارویی(ADR)
معرفی
اطلاعیه ها
تعریف و نحوه پر کردن فرم ADR
آموزش
-
تجهیزات پزشکی
-
واحد اداري و مالي
-
فرم ها و مدارک صدور مجوز
-
آرشيو اخبار
-
معاونت هاي همكار
-
بازدید این صفحه : 1477
بازدید امروز : 819
کل بازدید : 628169
بازدیدکنندگان آنلاين : 3
زمان بازدید : 1/2511
رفسنجان-بلوار حضرت علی ابن ابيطالب(ع) - سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان- تلفن:34282702-034 -fdo@rums.ac.ir:پست الکترونیک تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است. Copyright © 2011 www.rums.ac.ir - All rights reserved.
طراحی سایت
توسط
پورتال
سازمانی آریانیک