..
..
صفحه اصلی
-
معاونت غذا و دارو
-
تاریخچه و شرح وظایف
معرفي معاون غذا و دارو
مسئول دفتر معاونت
4581
ملاقات حضوری با معاون غذا و دارو
فرم های مورد نیاز مراجعین
مدیریت امور غذایی و بهداشتی
-
تاریخچه
معرفی پرسنل
شرح وظایف
ضوابط و دستورالعمل ها
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت
ضابطه واحدهای کوچک تولیدی
PRPs غذایی و آشامیدنی
PRPs آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل ظرفیت خالی
دستورالعمل نشانگر رنگی تغذیه ای (تیرماه 94)
دستورالعمل برچسب گذاری (شهریور93)
ضوابط سامانه رهگیری و کنترل اصالت
پایش برچسب گذاری
دستورالعمل صدور و تمدید پروانه ساخت مخصوص صادرات
ضابطه تأسیس شرکت پخش فرآورده های سلامت محور
لیست عوامل جزئی، عمده و بحرانی
چارت کاری و الویت بندی مسئولین فنی
دستورالعمل غذاهای فراسودمند و غنی سازی شده
دستورالعمل HACCP و ISO22000
ضوابط حداقل فاصله واحدها
دستورالعمل انبارها
دستورالعمل رسیدگی به شکایات
دستورالعمل نشان ایمنی و سلامت
دستورالعمل آموزش مسئولین فنی
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392
راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC
مدارک و فرم های صدور و تمدید پروانه های غذایی، آرایشی و بهداشتی
کارخانجات
پروانه بهره برداری وزارت بهداشت
صدور پروانه ساخت
تمدید پروانه ساخت
تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات
لیست PRPs غذایی و آشامیدنی
لیست PRPs آرایشی و بهداشتی
فرم معرفی جانشین مسئول فنی
فرم درخواست گواهی بهداشت صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت مخصوص صادرات
دستورالعمل پروانه ساخت تولید قراردادی(ظرفیت خالی)
کارگاه ها
صدور پروانه های کارگاهی
تمدید پروانه های کارگاهی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی
دستورالعمل و مدارک نشان ایمنی و سلامت
آموزش
آموزش مسئولین فنی و کارشناسان
مطالب آموزش همگانی
فرآیند کاری
سامانه مدیریت غذا رفسنجان
مشخصات واحدهای تولیدی
اقلام آسیب رسان به سلامت
گواهی محصولات
رسیدگی به شکایات
قاچاق کالا
آرایشی و بهداشتی
عطاریها
باشگاههای ورزشی
ارتباط با ما
نظارت بر دارو و مخدر
-
واحدها
شیر خشک ، داروهای خاص و الکل
کمبودهای دارویی
امور داروخانه ها و صدور پروانه ها
بازرسی و رسیدگی به شکایات
دارو مخدر
پرسنل و شرح وظایف
قوانین و دستورالعل ها
فرم ها
مراكز MMT
شرکت های دارویی
لیست شرکت ها
آیین نامه ها
منشور حقوق متقابل بیمار و داروخانه
تغییر قیمت دارویی
ریکال دارو
امور داروخانه ها
لیست داروخانه ها
داروخانه های توزیع کننده شیر خشک یارانه ای
داروخانه های توزیع کننده داروهای خاص/سهمیه ای
خدمات تحت وب
آزمایشگاه مواد غذایی
-
معرفی و تاریخچه
بخش های آزمایشگاه
بخش شیمی
بخش میکروبیولوژی
بخش سم شناسی
اطاق شستشو
خمیر خانه
پرسنل و شرح وظايف
مسئول آزمایشگاه
کارشناسان بخش شیمی
کارشناسان بخش سم شناسی
کارشناسان بخش میکروب شناسی
ساير پرسنل
فرآیند کاری
ضوابط و دستورالعمل ها
ضوابط پذيرش نمونه در آزمايشگاه مواد غذايي
ضوابط ارسال نمونه به اداره کل آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو
ضوابط تأسیس آزمایشگاه همکار و مجاز
لیست شماره استانداردهای ملی مواد خوراکی و آشامیدنی
فرم ها
تضمين كيفيت(QA)
معرفي
كميته آموزش
فعالیت ها
فعالیت های اجرایی و خدماتی
فعالیت های آموزشی
خدمات قابل ارائه
توانمندی ها
شاخص های عمومی
شاخص های اختصاصی
عملکرد
ارتباط با ما
لینکهای مفید
آزمايشگاههاي همكار
واحد تحقیق و توسعه
-
كميته تجويز و مصرف منطقي دارو(RUD)
معرفی
ایین نامه ها
مطالب
مقالات
گزارشات آنالیز نسخ
مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم(DPIC)
معرفی
لینک های مفید
آموزش عموم
اطالاع رسانی به گروه های پزشکی
مرکز ثبت و بررسی عوارض ناخواسته دارویی(ADR)
معرفی
اطلاعیه ها
تعریف و نحوه پر کردن فرم ADR
فراورده های طبیعی،سنتی و مکمل
-
تجهیزات و ملزومات پزشکی
-
فرآیند
-
صدور