پنج شنبه ٣٠ شهريور ١٣٩٦ -
صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
استفاده از لوازم آرايشي و بهداشتي غير مجاز = زيبايي موقت ، آسيب دائم ............. مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک = مقاوم شدن میکروبها + عدم درمان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
نظر شما نسبت به صفحه معاونت غذا و دارو چيست؟

خوب
متوسط
ضعيف

 

صفحه اصلي > مدیریت نظارت بر مواد غذایی > تاریخچه 

  تاريخچه اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی

  اداره نظارت بر مواد غذائی ، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی از سال 1377 فعاليت خود را آغاز کرد در ابتدای کار پرونده های مربوط به کارخانجات مواد غذائی وبهداشتی استان کرمان تحويل گرفته و سپس به صورت کاملا مستقل تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان فعاليت خود را ادامه داد.

  هدف کلی اين مجموعه :

  •  برنامه ريزی ، ساماندهی و هماهنگی با اداره کل نظارت بر مواد غذائی وارتباط با آن تحت نظر معاونت غذا و دارو

  •  رسيدگی به در خواستها وشکايات نمونه های مواد غذائی و بهداشتی رسيده

  • پاسخگوئی به نامه های رسيده ازادارات و ارگانهای ديگر و استعلام و هماهنگی با ادارات و ارگانهای ديگر تحت نظر معاونت غذا ودارو

  •  نظارت و رسيدگی بر فعاليت فنی و بهداشتی واحد های توليدی و نمونه برداری دوره ای از واحد های توليدی و پيگيری و ارسال جواب آزمايش جهت اقدامات بعدی

  • صدور پروانه تاسيس موسسات تازه تاسيس و تطبيق کروکی با محل بر اساس مجوز قانون صنعتی و ضوابط فنی و بهداشتی جاری و صدور پروانه مسئول فنی بر اساس چارت تصويری اداره کل نظارت بر مواد غذائی،آشاميدنی ،آرايشی و بهداشتی تحت نظر کميته فنی معاونت غذا ودارو و تکميل و ارسال مدارک پروانه های بهر برداری به اداره کل نظارت بر مواد غذائی، آشاميدنی ، آرايشی و بهداشتی جهت صدور

  •  نظارت و رسيدگی به مدارک و نمونه برداری از سری توليدات برای آزمايش از نظر مطابقت ، فرمول مواد ساختاری و ويژگيهای استانداردهای زيربط،نتايج علمی مرجع برای تعيين قابليت مصرف مواد اوليه و فرآورده های مشمول قانون مواد خوردنی،آشاميدنی،آرايشی و بهداشتی به منظور تمديد پروانه ساخت، ارسال به اداره کل نظارت چهت اصلاح فرمول يا صدور پروانه ساخت

  •  نظارت و بررسی شرايط فنی و بهداشتی و اظهار نظر دررابطه با امکانات تاسيساتی ، تجهيزاتی و آزمايشگاهی و خطوط توليد کارخانجات و مراکز و کارگاههای توليد، بسته بندی ، نگهداريو عرضه مواد خوردنی ، آشاميدنی ،آرايشی و بهداشتی و همچنين ارزشيابی عملکرد مسئولين فنی و واحد های توليدی به صورت ماهيانه

  •  نظارت بر اجرای قانون مواد خوردنی،آشاميدنی ،آرايشی وبهداشتی و معرفی موسسات مختلف از قانون مذکور به مراجع قضائی ذيربط (کميسيون ماده 11) و اجرای احکام صادره در راستای مقررات و ار بين بردن کالاها غير قابل مصرف

  •  همکاری با معاونت محترم بهداشتی در کنترل سطح عرضه ،انجام طرحهای PMS ،طرحهای غنی سازی، صادرات پسته

  •  کنترل مراکز عرضه محصولات ارايشی وبهداشتی

  •  نظارت و ببرسی انبارهای پسته شرکتهای صادرات پسته و انجام نمونه برداری ازمحموله های که جهت صد.ر به کشورهای اتحاديه اروپا آماده شده اند و انجام پيگيريهای لازم تا زمان صدور گواهی صادرات برای نمونه هايی که مورد تائيد آزمايشگاه قرار می گيرند.

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 522
 بازدید امروز : 76
 کل بازدید : 215190
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0.6320